MIYAGI & JONES HAARLEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miyagi & Jones Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 9:09 De kwaliteit van het eten is echt heel erg top. Afhaaltijd vooraf klopt niet 15 werd 35, bij afhalen bleek het al lang klaar te staan in het halletje, iedereen had het kunnen pakken. Risico op afkoelen is er bij verkeerd tijd opgeven.
28 mei 2024 om 22:25 Nog eerder de mail binnengekregen om een review achter te laten dan dat het eten bezorgd is. Ondertussen al 2 uur en een kwartier aan het wachten..
22 mei 2024 om 11:45 Helaas we hadden een aantal Vegan gerechten, ze waren niet lekker, het leek niet vers, tofu was als bordkarton, bijna geen saus (vage soya saus )beetje verlepte wortel en courgette ,het was fantasieloos en onsmakelijk. Echt een teleurstelling .
5 mei 2024 om 21:14 Eten was niet erg smaakvol. Veel rijst weinig groenten/vlees. Sushi met oude vis. Niet opgegeten. Zonde! Kwaliteit was ooit beter.
16 apr 2024 om 21:34 Eten was niet lekker. Dumlings taai en koud, sushi was ook erg matig.
16 apr 2024 om 20:38 Curry was lekker maar wat een kleine porties. heel veel rijst met een paar stukjes groenten erop. Schandalig dat je dat zo durft te verkopen. ik had ook een voorgerecht, anders was het lang niet genoeg geweest. Tenzij ik de droge rijst had opgegeten
11 apr 2024 om 21:04 Eten was heerlijk. Duurt lang voordat het er is.
11 apr 2024 om 19:17 Koud en smakeloos
9 apr 2024 om 23:10 very good food
5 apr 2024 om 21:20 Uitmuntende kwaliteit. Ik bestel nooit meer ergens anders sushi. Spare ribbetjes vielen vh bot en de springrolls met eend was heerlijk!
26 mrt 2024 om 23:12 Sashimi stond op de bestelling en de factuur maar was niet geleverd
21 mrt 2024 om 21:15 Great food and service as always, will be back soon.