MIYAGI & JONES HAARLEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miyagi & Jones Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 22:17 De kwaliteit lijkt verbeterd ten opzichte van vorige keren. De verhouding vond ik overigens niet top. Had dit keer de vis curry en het was vooral een hele grote bak rijst met een paar stukjes (lekkere) vis.
18 feb 2024 om 21:10 We vonden de Korean fried rice en de andere rijst van de bowls heel smakeloos. De vis curry smaakte niet naar curry en was ook niet lekker. Het enige waar we van hebben genoten waren de dumplings en voor het geld wat we betaald hebben = teleurstellen
17 feb 2024 om 20:54 Droge spareribs
16 feb 2024 om 20:58 Maar sorry, on compleet, geen enkele saus en deze spareribs en frituurkip NIET bestellen.
12 feb 2024 om 7:51 De gyoza was heerlijk. Phuket rice met cury, kan ik beter zelf maken daardoor was het zeker niet waard voor mn geld. Eerste en de laaste keer.
3 feb 2024 om 20:27 Een sushibox besteld en deze was een stuk beter dan de vorige keer! De bezorging duurde precies zo lang als dat ze gezegd hadden.
2 feb 2024 om 9:11 Na een aantal keren afwijken van de bezorgtijd. Was ik aangenaam verrassend. Is lang geleden dat ik zulke lekkere sushi heb gegeten. Kwaliteit is goed en vers.
30 dec 2023 om 21:56 Eten is prima, bezorging is kut. Grote sushi box werd vergeten en pas na 40min nabezorgd. Eerste levering was al niet op afgesproken tijd, dus al met al KUT
14 dec 2023 om 19:46 Twee bakjes vol met rijst waarvan een schaars bedekt met aangebrande zalm het andere bakje met kip. Schandalig! Daar betaal je 27,65 voor? Oplichters!
12 nov 2023 om 20:19 Vrijwel alles was koud. Daarom de kwaliteit niet goed kunnen beoordelen. Heel jammer. De bezorging nam ook veel in in beslag. Veel meer dan werd aangegeven
19 okt 2023 om 21:32 De kwaliteit van de sushi was ver te zoeken
14 okt 2023 om 13:20 Karaage was heel donkerbruin gefrituurd. Niet lekker.