MIYAGI & JONES HAARLEM

MIYAGI & JONES HAARLEM Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miyagi & Jones Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 18:14 Als iemand zegt iets er niet bij te willen hebben doe dat dan ook niet? Tweede keer al dat ik dit mee maak. De vegan opties gaan ook achteruit en worden ook nog duurder, Friet was slap van het vet. Nooit meer.
26 jul 2022 om 21:30 De zalm en de eend waren extreem droog, de saus was ingedikt en alles was duidelijk opgewarmd in de magnetron. Ze hadden niet eens de moeite genomen om de flensjes uit de plastic verpakking te halen. Heel duur voor de kwaliteit die je krijgt.
30 jun 2022 om 20:01 Als je echte sushi wil hebben dan moet je hier niet zijn. Hier eigenlijk alleen makis met veel saus en zo goed als geen vis bijvoorbeeld.
30 jun 2022 om 0:32 Het eten was op zich n Best goed van smaak, maar niet meer warm toen het 20 minuten te laat bezorgd werd
14 jun 2022 om 23:16 Good food, great Delivery
8 jun 2022 om 10:12 Perfect!
25 mei 2022 om 20:38 Heerlijk eten, zeer vriendelijke bezorger
25 mei 2022 om 19:51 Heerlijk eten, goed verpakt en op tijd bezorgd
22 mei 2022 om 21:05 Zeer goed eten! Werd exact op aan gegeven tijd. Bezorgd voldoet elke x aan verwachting.
21 mei 2022 om 18:32 Smaak goed, alleen je besteld voor een vermogen aan eten zonder bestek of iets om je handen mee schoon te maken
8 mei 2022 om 23:36 Bezorgtijd acceptabel en goed eten!
1 mei 2022 om 19:59 Als je er gaat eten is 't altijd goed maar afhaal is nu voor de tweede keer onvoldoende op temperatuur, saus is al gestold. Laat dan gewoon weten dat 't eerder afgehaald kan worden?!